Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Crostini | ||
| 1 st | Bakplåtspapper | |
| 0,5 st | Baguette | |
| 1 msk | Crema Di Balsamico | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 250 g | Jordgubbar Färska | |
| 1 msk | Olivolja | |
| Chèvrekräm | ||
| 100 g | Getost, Chevre | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 msk | Yoghurt Naturell | |
Crostini: Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Skär baguetten i 10 skivor och lägg på plåten. Pensla brödskivorna med olja. Rosta i mitten av ugnen i ca 10 min tills brödet får en gyllene färg.
Låt bröden svalna. Gör under tiden chèvrekrämen.
Chèvrekräm: Mosa ihop getosten med yoghurt, salt och peppar i en skål.
Chèvrecrostini: Skiva jordgubbar. Fördela chèvrekrämen på baguetteskivorna. Toppa med jordgubbar och basilikablad. Ringla över lite balsamico och servera!
Recept och styling: Carina Hejde
Bild:
Nurlan Emir

180,42 kr /kg

363,89 kr /kg

179,67 kr /kg

174,88 kr /kg

239,67 kr /kg

28,95 kr /kg

0,83 kr /st

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg
