Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Spetskål- och äppelslaw med jalapeno | ||
0,5 st | Spetskål | |
1 krm | Salt | |
0,5 msk | Rapsolja | |
1 st | Jalapeno Färsk | |
0,5 st | Gul lök | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 tsk | Honung Flytande | |
1 st | Äpple Golden Delicius | |
1 st | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Korv med bröd | ||
540 g | Kycklingkorv | |
4 msk | Rostad Lök | |
8 st | Korvbröd |
Spetskål- och äppelslaw med jalapeno: Strimla kålen tunt. Tärna eller riv äpplet. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapeno. Blanda i en skål och tillsätt yoghurt, citronsaft, honung och olja. Smaka av med salt och peppar och blanda om ordentligt.
Korv med bröd: Stek korven i en panna eller grilla på en utegrill.
Värm bröden i ugnen enligt anvisning på förpackningen.
Toppa korven med spetskål- och äppelslawn samt rostad lök.
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Äpple Golden Delicious Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria