Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 tsk | Kanel Malen | |
| 100 g | Mörk chokladkaka | |
| 0,5 dl | Kakao | |
| 1 st | Apelsin | |
| 30 g | Smör | |
| 60 g | Vispgrädde | |
Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, och smaksätt med apelsinskal och kanel.
Ställ kallt och låt stelna. Forma runda chokladtryfflar av smeten med hjälp av en sked eller ett kuljärn. Rulla tryfflarna i kakao och förvara i kylskåp.
Bild:
Susanna Livijn Wexell

1 Excellence Mörk Chokladkaka Havssalt
439,50 kr /kg

249,75 kr /kg

1 Apelsin i Nät "Navelinas" Klass1
21,95 kr /kg

69,00 kr /l

823,75 kr /kg

137,90 kr /kg


