Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 100 g | Ajvar | |
| 1 msk | Persilja - färsk | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 300 g | Spaghetti | |
| 200 g | Zucchini | |
| 200 g | Brysselkål | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1,25 dl | Vatten | |
| 200 g | Broccoli Färsk | |
Dela vitlöken i fyra delar och fräs i olja, ta sedan upp den från stekpannan. Fräs brysselkålen i 10 min, tillsätt lite vatten åt gången. Rör i tärnad zucchinin, broccolin och strö över salt. Tillsätt ajvar och resterande vatten. Fortsätt sjuda grönsakerna i ytterligare 10-15 min på låg värme med locket på.
Koka spagetti i saltat vatten och häll över i durkslag och lätt vatten rinna av.
När grönsakerna är mjuka, rör i den färdigkokta spaghettin, strö över persilja och servera.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com

82,71 kr /kg

21,95 kr /st

25,95 kr /kg

49,83 kr /kg

31,90 kr /kg

67,80 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

217,27 kr /kg