Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 tsk | Salt | |
| 600 g | Torskfilé | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Smör | |
| Dilldressing | ||
| 1 msk | Vit balsamvinäger | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 tsk | Honung Flytande | |
| 0,25 st | Gul lök | |
| 0,5 st | Dill - färsk | |
| Tillbehör | ||
| 1 tsk | Strösocker | |
| 1 kg | Potatis Fast | |
| 1 tsk | Salt | |
| 3 dl | Gräddfil | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 st | Kålrabbi | |
Tillbehör: Skala och koka potatis.
Dilldressing: Skala och skär löken i mindre bitar. Mixa samman dill, lök, olivolja, vit balsamvinäger, honung och salt i en tillbringare med hjälp av en stavmixer tills du får en slät dressing.
Tillbehör: Skala kålrabbin och skär den i sockerbitsstora fyrkanter. Lägg bitarna i en liten kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker. Tillsätt socker, salt och smör. Koka kålrabbin alldente ca 5-7 min.
Känn efter så att det inte finns några ben i fisken. Salta och peppra torskfiléerna och stek dem på båda sidor i en varm panna med lite smör.
Servera den stekta torsken tillsammans med kokt potatis, dilldressing, gräddfil och kålrabbibitar.
Näringsvärde: 636 KCAL 43 G PROTEIN 24 G FETT 56 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd

179,88 kr /kg

19,67 kr /kg

697,50 kr /kg

22,17 kr /kg

53,17 kr /l

47,38 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

145,00 kr /kg

187,80 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

111,90 kr /kg

22,50 kr /kg

