Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 3 tsk | Harissa | |
| 3 dl | Rött matlagningsvin | |
| 4 msk | Oxfond | |
| 1 dl | Vatten | |
| 2 st | Vanliga morötter | |
| 1 st | Squash | |
| 600 g | Grytbitar Nötkött | |
| 4 st | Lagerblad | |
| 1 st | Gul lök | |
| 75 g | Bacon Skivat | |
| 3 dl | Flytande Creme Fraiche | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 st | Gul Paprika | |
Hacka lök och fräs i en gryta. Pressa i vitlök. Lägg i kött och bryn. Skär bacon fint och låt få färg i grytan. Häll i vin, vatten och fond. Rör i lagerblad, harrisa och tomtatpuré. Låt grytan puttra under lock i ca en timme. Skala och skär morötter i slantar. Lägg ner i grytan och låt bli mjuka. Skär paprika och squash i bitar och blanda i. Häll i crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Servera grytan med ris.

170,83 kr /kg

13,95 kr /kg

49,83 kr /kg

282,00 kr /kg

19,67 kr /kg

44,95 kr

53,90 kr /l

57,92 kr /kg

119,75 kr /kg

135,80 kr /l

230,56 kr /l

3 737,50 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr