Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 msk | Smör | |
2 krm | Chiliflakes | |
2 krm | Salt | |
Köp hem | ||
100 g | Pesto Grön | |
4 st | Ägg | |
2 st | Avokado | |
0,5 st | Gräslök - färsk | |
4 skiva | Surdegsbröd |
Skär brödet i 4 rejäla skivor. Stek brödskivorna i en stekpanna i smör gyllene på båda sidor.
Lägg brödskivorna på tallrikar. Skiva avokadon och fördela på bröden.
Värm stekpannan igen och klicka i hälften av peston. Knäck i två ägg över peston och stek på medelvärme. Krydda äggen med lite salt och chiliflakes. Dra loss med en stekspade så att du får två stycken separata pestoägg.
Lägg upp pestoäggen på brödskivorna.
Gör samma procedur med resterande pesto och ägg. Toppa med finhackad gräslök. Ät och njut!
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta