Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Salsa | ||
2 st | Avokado | |
150 g | Fetaost | |
2 st | Salladslök | |
2 st | Lime | |
2 krm | Salt | |
0,5 st | Koriander - fryst | |
1 st | Chilipeppar Röd | |
400 g | Mango Färsk | |
8 st | Tortilla - Små | |
480 g | Fish&Crisp |
Tillaga fisken enligt förpackningen.
Tärna mango, avokado och fetaost. Strimla salladslöken, hacka chili och koriander samt kläm saften ur limen. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa.
Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt