Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 msk | Jordnötssmör | |
1 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
200 g | Mörk chokladkaka |
Smält hälften av chokladen. Häll upp på bakplåtspapper. Du kan använda en fyrkantig form eller plastlåda så att du får en fyrkantig form. Frys en stund. Hacka nötterna.
Ta fram chokladen och bred på jordnötssmör och strö över de hackade nötterna.
Smält den andra hälften av chokladen. Häll den smälta chokladen över jordnötslagret och ställ i kylen.
Ta fram när chokladen stelnat och skär i bitar. Förvaras kallt.
Näringsvärde: Energi (kcal) 96, Protein (g) 2, Fett (g) 6, Kolhydrater (g) 5,9
Bild:
Emma Mattsson
2 Excellence Mörk Chokladkaka Havssalt 100g Lindt