Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Kycklinglårfile Färsk | |
2 tsk | Torkad oregano | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 klyfta | Vitlök Färsk | |
4 st | Lufttorkad Skinka | |
1 msk | Kycklingfond | |
1 tsk | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Balsamvinäger |
Gör så här: Sätt ugnen på 225°.
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form.
Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
Strö ev över lite färsk oregano.
SERVERINGSFÖRSLAG: Servera med frästa grönsaker.
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Kycklingfond 180ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta