Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 st | Bakplåtspapper | |
| 100 g | Mörk chokladkaka | |
| 0,5 tsk | Flingsalt | |
| 1 tsk | Strössel | |
| 2 msk | Jordnötssmör | |
Lägg bakplåtspapper i en form (ca 15x20 cm).
Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
Värm upp jordnötssmöret i en annan skål i vattenbadet.
Häll chokladen i formen. Ta en liten sked och fördela det varma jordnötssmöret i små klickar ovanpå chokladen. Dra i klickarna med en tandpetare eller grillpinne och skapa på så sätt mönster av jordnötssmöret i chokladen.
Strö Flingsalt och strössel över chokladen och låt chokladen stelna helt i kylen.
Bryt chokladen i bitar och servera!
Bild:
Nurlan Emir

43,95 kr

224,58 kr /kg

111,29 kr /kg

0,83 kr /st

167,80 kr /kg

