Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Salsa verde | ||
| 2 msk | Olivolja | |
| 4 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 2 msk | Rödvinsvinäger | |
| 2 st | Basilika - färsk | |
| 2 tsk | Dijonsenap | |
| 1,5 dl | Kapris | |
| Rostbiff | ||
| 1 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 2 tsk | Flingsalt | |
| 1,5 kg | Rostbiff | |
Sätt ugnen på 125°. Torka av köttet och lägg det i en ugnssäker form. Krydda runt om med salt och peppar.
Sätt in en köttermometer, spetsen ska vara i den tjockaste delen av köttet. Stek köttet i nedre delen av ugnen ca 1 K timme till en innertemperatur på 55-60°. Ta ut köttet och låt det vila i folie.
Mixa ingredienserna till såsen. Skiva upp köttet och ringla över såsen. Garnera med örter och citron.
Bild:
Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell

21,95 kr /st

179,67 kr /kg

619,00 kr /kg

273,75 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

217,27 kr /kg

167,80 kr /kg

139,80 kr /l

162,56 kr /kg

1 014,71 kr /kg