Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Cayennepeppar | |
500 g | Räkor Skalade | |
4 klyfta | Vitlök | |
1 tsk | Paprikakrydda | |
3 dl | Jasminris | |
2 msk | Tomatpuré | |
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 msk | Smör |
Stek dom finhackade vitlöksklyftorna i smör, häll på creme fraiche och rör i tomatpuré, cayennepeppar och paprikakrydda, låt koka ihop en stund, ca 5 min.
Koka under tiden riset, när det är färdigt, häll i räkorna (utan ev. lake) i såsen och värm upp dom snabbt, servera genast.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
2 Skalade Räkor i Kedjepack Fryst MSC 4x100g Royal Greenland
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Garant