Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 8 st | Ägg | |
| 1 krm | Salt | |
| 370 g | Rödbetor Skivade | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Olivolja | |
| Pyttipanna | ||
| 0,5 tsk | Rosmarin - torkad | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Grön Paprika | |
| 500 g | Vanliga morötter | |
| 1 st | Gul lök | |
| 150 g | Sugarsnaps | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 500 g | Potatis Fast | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pyttipanna: Skala och tärna potatis och morötter. Skala och grovhacka löken. Blanda samman på en plåt tillsammans med olja, rosmarin samt salt och peppar efter smak. Sätt in i ugnen ca 30 min.
Skölj och tärna paprika och skölj och skär sugar snapsen i 1 cm breda bitar. Tillsätt paprika och sugarsnaps när det återstår 5 min av ugnstiden.
Tillbehör: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek äggen som du vill ha dem. Lättstekta eller vändstekta. Salta och peppra efter smak.
Servera din vårpyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
Näringsvärde:461 kcal, 20 g protein, 19 g fett, 47 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

4,20 kr /st

91,07 kr /kg

56,79 kr /kg

13,95 kr /kg

19,67 kr /kg

246,33 kr /kg

22,17 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,95 kr

