Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 190 g | Soltorkade Tomater | |
| 50 g | Ruccolasallat | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 290 g | Marinerad Kronärtskocka | |
| 1 krm | Salt | |
| 400 g | Fettuccini Färsk | |
| 1 st | Rödlök | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Koka pastan mjuk med spänstig, "al dente", i rikligt med saltat vatten. Fräs finhackad rödlök och hackad vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg. Vänd ner tomater och kronärtskockor, sallad och strimlad basilika. Värm hastigt. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner blandningen i den avrunna pastan. Servera med riven parmesanost.

225,48 kr /kg

291,54 kr /kg

179,67 kr /kg

246,76 kr /kg

86,00 kr /kg

30,00 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,50 kr