Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 320 g | Torskrygg | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Kapris- och rödbetsröra | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 tsk | Dill - färsk | |
| 0,5 msk | Citronjuice - råpressad | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Rödbetor - Förkokta | |
| 0,5 msk | Kapris | |
| Till servering | ||
| 140 g | Broccoli Färsk | |
| 80 g | Smör | |
| 0,5 st | Morötter | |
| 140 g | Blomkål Färsk | |
Krydda torsken med salt och peppar. Stek torsken på medelhög värme i smör 3 minuter per sida.
Kapris- och rödbetsröra: Tärna rödbetorna och lägg i en skål.
Blanda i kapris, dill, salt och peppar. Pressa över citron och blanda ihop ordentligt.
Till servering: Koka broccoli, blomkål och morötter i saltat vatten i några minuter.
Smält smöret på låg värme.
Servera torsken med de kokta grönsakerna. Häll över det smälta smöret och toppa med rödbetsröran.
Bild:
Jarda Zaoral

297,62 kr /kg

597,50 kr /kg

59,75 kr /l

37,90 kr /kg

619,00 kr /kg

67,80 kr /kg

13,95 kr

48,09 kr /kg

137,90 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg