Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1,5 tsk | Bikarbonat | |
| 1 dl | Linfrön Krossade | |
| 1,5 tsk | Salt | |
| 1,5 tsk | Bakpulver | |
| 1 dl | Sirap Mörk | |
| 1 dl | Vetekross | |
| 2 tsk | Brödkrydda | |
| 3 dl | Vetemjöl | |
| 3 msk | Havregryn | |
| 1 dl | Hasselnötter | |
| 1 dl | Russin | |
| 1 dl | Solroskärnor Naturella | |
| 1 dl | Aprikoser Torkade | |
| 4,5 dl | Filmjölk Naturell | |
| 1 dl | Rågkross | |
| 2,5 dl | Rågmjöl | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda filmjölk och sirap i en bunke.
Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda med russinen och alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken.
Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna.
Fyll formen med smet, strö över lite havregryn och grädda brödet i mitten av ugnen i cirka 45 minuter.
38,33 kr /kg

27,93 kr /kg

31,90 kr /kg

871,88 kr /kg

26,95 kr /kg

204,75 kr /kg

154,90 kr /kg

78,60 kr /kg

319,67 kr /kg

25,50 kr /kg

33,00 kr /kg

27,96 kr /kg

89,75 kr /kg

29,17 kr /kg

77,78 kr /kg

16,48 kr /kg


