Felix Fryst Skaldjurspaj 220g Felix
Fryst
Fryst

Fryst Skaldjurspaj 220g Felix

220 g, Felix

36,95 kr

167,95 kr /kg


Om varan

Felix Skaldjurspaj är en smakrik paj från Felix med en krämig fyllning av räkor, dill och färsk grädde och mjölk i ett sprött pajskal. En fryst paj som passar bra som en lätt lunch på jobbet eller som snabb middag. En fantastiskt god och enkel färdigrätt, som tillagas på ett kick! Bakad med omsorg i Dalarna. Läs mer om Felix mat på felix.se. Smaklig måltid!

Orkla Foods Sverige AB har angett ovanstående information.

Visa alla varor från Felix

Innehåll

Beskrivning

Felix Skaldjurspaj är en smakrik paj från Felix med en krämig fyllning av räkor, dill och färsk grädde och mjölk i ett sprött pajskal. En fryst paj som passar bra som en lätt lunch på jobbet eller som snabb middag. En fantastiskt god och enkel färdigrätt, som tillagas på ett kick! Bakad med omsorg i Dalarna. Läs mer om Felix mat på felix.se. Smaklig måltid!

Leveransdagar

alla dagar

Storlek

220 gram

Ingredienser
Pajdeg: VETEmjöl, SMÖR, vegetabiliskt fett (rapsolja och fullhärdat rapsfett), vatten, ÄGG, salt och bakpulver (hjorthornssalt). Fyllning: ÄGG, MJÖLK, OST, RÄKOR, GRÄDDE, KRABBA, stärkelse, dill och naturlig fiskarom (innehåller FISK). Till en paj har använts 14% räkor och 3% krabba, totalt 17% skaldjur.
Allergener

krabba, grädde, räkor, mjölk, fisk, smör, vete, ost, ägg.

Leverantör

Orkla Foods Sverige AB

Förvaring
FrysvaraFörvaras vid -18 °C eller kallare. Upptinad vara får inte frysas på nytt.

Näringsvärde per 100g/ml
Energi

1192 kJ / 285 kcal

Fett

20 g

Mättat fett

11 g

Kolhydrater

16 g

Sockerarter

1.10 g

Protein

11 g

Salt

0.94 g

Liknande