Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 1,5 msk | Fiskfond | |
| 2 msk | Smör | |
| 2 dl | Basmatiris | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 4 krm | Salt | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| Köp hem | ||
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 60 g | Salladslök | |
| 450 g | Wokmix | |
| 500 g | Torskrygg Fryst | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
Skala och riv vitlöken. Smält smöret i en stekpanna och fräs vitlöken på låg värme.
Tillsätt grädde och fiskfond och låt såsen puttra på låg värme i ca 5 min.
Skär fisken i bitar. Skölj och finhacka basilikan. Skölj och strimla salladslöken.
Smaka av såsen med salt och peppar. Lägg ner fisk och basilika i såsen och låt fisken sjuda i ca 5 min på låg värme.
Koka wokmixen i ca 2-3 min. Sila av vattnet och lägg upp grönsakerna i en skål.
Ta av fisken från plattan och strö över salladslök.
Servera fisken och grönsakerna med kokt ris.
Bild:
Nurlan Emir

69,00 kr /l

95,60 kr /kg

74,44 kr /kg

297,62 kr /kg

179,67 kr /kg

230,56 kr /l

145,00 kr /kg

59,95 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg