Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 190 g | Pesto Grön | |
| 1 dl | Soltorkade Tomater | |
| 200 g | Fetaost | |
| 40 g | Färsk bladspenat | |
| 600 g | Pizzadeg | |
Sätt ugnen på 175 grader.
Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper. Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkade tomater över.
Rulla ihop och skär rullen i 10-12 delar. Lägg pizzabullarna med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. Grädda ca 10 min.
Bild:
Petter Fällström

39,95 kr

225,48 kr /kg

159,67 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

56,25 kr /kg