Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 200 g | Vanliga morötter | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 tsk | Vit balsamvinäger | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 3 dl | Bulgur | |
| Torsk | ||
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 600 g | Torskfilé | |
| 0,75 tsk | Salt | |
| 75 g | Grana Padano | |
| 150 g | Ajvar | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Sätt ugnen på 175 grader. Tina fisken om du använder fryst.
Torsk: Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form.
Blanda ihop ajvar relish med creme fraiche och riven grana padano. Skölj och finhacka basilika och blanda i. Bred röran över fisken och sätt in i ugnen ca 10 min.
Tillbehör: Koka bulgur/ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skiva morötterna tunt. Skölj och skiva gurkan tunt. Blanda i en skål med olja, balsamvinäger och en nypa salt och peppar.
Servera den ajvargratinerade torsken tillsammans med bulgur/ris och grönsaker.
Styling & Rekvisita (glas): www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 587 kcal, 41 g protein, 29 g fett, 38 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

13,95 kr /kg

62,78 kr /kg

106,00 kr /kg

179,67 kr /kg

179,88 kr /kg

317,50 kr /kg

82,71 kr /kg

69,90 kr /l

29,17 kr /kg

187,80 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

1 014,71 kr /kg

