Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Västerbottenslax | ||
3 krm | Citronpeppar | |
1 tsk | Olivolja | |
150 g | Riven Västerbottensost | |
1 st | Laxfilé Fryst | |
2 krm | Salt | |
Ruccolasallad | ||
1 st | Citron | |
1 tsk | Olivolja | |
65 g | Ruccolasallat | |
2 st | Vanliga Tomater | |
Pressad potatis | ||
1 krm | Salt | |
800 g | Potatis |
Skala och koka potatis i saltat vatten, gärna en mjölig sort. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsform. Häll lite olja över laxen och salta + peppra. Fördela den rivna osten över bitarna. Laga mitt i ugnen ca 10-15 min tills laxen är genomstekt. Pressa potatisen tillsammans med lite salt. Blanda ruccolasalladen med olivolja, tomat och lite pressad citron. Servera!
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1