Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Färska champinjoner | |
1 krm | Flingsalt | |
65 g | Ruccolasallat | |
2 msk | Tryffelolja | |
75 g | Parmesanost | |
400 g | Skruvpasta | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Smör |
Putsa och dela champinjonerna i fyra delar. Stek dem i smör, salta och peppra. Koka makaronerna. Vänd runt makaroner och champinjoner med ruccola. Smaka av med flingsalt och svartpeppar. Hyvla flagor av parmesanosten över pastan och ringla till sist lite tryffelolja över.
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla