Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Champinjonkrämsfyllningen | ||
100 g | Nötfärs | |
1 st | Gul lök | |
200 g | Champinjon Creme | |
Potatisen | ||
600 g | Potatis Mjölig | |
1 krm | Salt | |
Dekoration | ||
1 st | Persilja - färsk | |
2 st | Vanliga Tomater | |
2 st | Färska champinjoner | |
Lövbiffarna | ||
1 msk | Smör | |
2 krm | Flingsalt | |
600 g | Lövbiff | |
1 krm | Svartpeppar Hel |
Koka potatisen mjuk i saltat vatten.
Bryn färs och lök i smör. Blanda i champinjonkrämen, salta och peppra.
Bred ut blandningen på biffarna, vik dubbel. Salta och peppra igen.
Stek tills genomstekta i smör, det går ganska fort. Lyft de fyllda lövbiffarna ur pannan.
Vispa ur pannan med vatten, häll över biffara vid servering.
Garnera med skivad champinjon och tomat. Fäst med en tandpetare. Strö över hackad persilja. Servera med potatis.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria