Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Bulgur | |
1 dl | Svarta oliver | |
390 g | Röda Linser Förkokta | |
1 st | Soltorkade Tomater | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
1 dl | Bladpersilja - färsk | |
65 g | Färsk bladspenat | |
300 g | Halloumi | |
1 klyfta | Vitlök | |
3 msk | Vinäger | |
1 st | Basilika - färsk | |
4 msk | Olivolja |
Koka bulgur med buljongtärning och vinäger enligt anvisning på förpackningen. Skär tomaterna i små bitar och hacka bladpersiljan. Skär basilikan i mindre bitar.
Låt bulgurn svalna och tillsätt bönmixen. Blanda ner resten av ingredienserna i en stor skål. Smaka av med salt och vinäger.
Stek halloumin i några droppar olivolja och servera tillsammans med salladen.
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1