Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,25 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
0,5 dl | Mango Chutney | |
2 tsk | Rapsolja | |
250 g | Wokmix Fryst | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
20 g | Kryddmix Tandori |
Blanda yoghurt och kryddmix med laxen och låt marinera i 15 minuter Lägg grönsakerna i en stor ugnsfast form och blanda med olja Fördela laxen på grönsakerna och stek i ugnen på 220 grader i 10-15 minuter beroende på laxkubernas storlek Rör ihop såsen Laxen är god med basmatiris blandat med lite röda linser och basilika
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt