Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Picklad rödlök | ||
| 2 dl | Strösocker | |
| 2 st | Rödlök | |
| 3 dl | Vatten | |
| 1 dl | Ättiksprit | |
| 0,25 st | Isbergssallat | |
| 2 st | Tomater | |
| 4 st | Hamburgerbröd | |
| 400 g | Övrig fisk | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 50 g | Rostad Lök | |
| Sås | ||
| 2 msk | Majonnäs | |
| 1 tsk | Dijonsenap | |
| 1 dl | Sojagurt naturell | |
| 0,25 st | Gurka | |
| 0,5 tsk | Salt | |
Skala och skär löken i tunna skivor.
Häll alla ingredienser till lagen i en kastrull och ta av när det börjar koka. Häll över rödlöken och låt vila.
Lägg färsen i en bunke och krydda med salt och peppar. Provstek en liten bit av färsen för att kontrollera kryddningen.
Rulla stora bollar av färsen och platta till dom. Stek i valfritt fett tills burgaren fått fin färg och är färdig inuti.
Bland alla ingredienser till såsen och rör runt.
Rosta hamburgerbrödet och lägg i alla tillbehören tillsammans med såsen och den picklade rödlöken.

30,00 kr /kg

40,84 kr /kg

71,80 kr /kg

127,50 kr /kg

144,33 kr /kg

123,33 kr /kg

77,38 kr /kg

39,33 kr /kg

70,19 kr /kg

22,95 kr /kg

20,50 kr /l

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg

153,26 kr /kg
