Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Mangosalsa | ||
0,5 st | Citron | |
0,5 st | Mango Färsk | |
20 g | Chilipeppar Röd | |
1,5 krm | Svartpeppar | |
1,5 krm | Flingsalt | |
Grönsallad | ||
0,5 dl | Olivolja | |
300 g | Vanliga Tomater | |
65 g | Salladsmix | |
0,5 st | Rödlök | |
0,3 st | Formfranska | |
150 g | Fetaost |
Gör grönsalladen. Skär upp fetaosten och lägg ovanpå.
Tärna brödet, doppa i olivolja och ställ i ugnen i 175°C i ca 10 minuter. Lägg därefter dessa krutonger över salladen.
Mangosalsa: Skala och skär upp mangon och mixa tillsammans med citronsaften och chilin tills den blir lagom tjock. Ringla över lefkotirisalladen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Originalrost 1000g Skogaholm