Laxfilé med kokos och lime

Laxfilé med kokos och lime

10 minEnkelt
256,55 kr
4 portioner41,10 kr per portion
Laxfilé med kokos och lime

3 dlCouscous Fullkorn
400 mlKokosmjölk
500 gLaxfilé
0,5 stLime
2 mskOlivolja, Extra Virgin
140 gFärsk bladspenat
1 mskRapsolja
125 gKörsbärstomater
Instruktioner
1

Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen.

2

Krydda laxbitarna med salt och peppar. Stek laxen i rapsolja tills de fått fin färg och knappt genomstekta, 3 3 min på varje sida. Ta upp och håll varm.

3

Häll kokosmjölken i stekpannan och smaksätt med limejuice, limeskal, salt och peppar. Hetta upp men låt den inte koka. Lägg fisken i såsen.

4

Blanda babyspenaten, halverade tomater, olivolja, salt och peppar.

5

Servera laxen med couscous, spenat och tomatsalladen.