Recept | Gryta | Kyckling/Fågel

Kycklinggryta med ingefära

Foto: Ann Lindberg Kycklinggryta med ingefära

Ett recept av Monika Ahlberg

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Finhacka löken.

2. Skala och skär morötterna i stavar.

3. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar.

4. Hetta upp smör i en gryta.

5. Fräs lök och kyckling i smöret.

6. Häll på vattnet och grädden.

7. Tillsätt buljongtärningarna och morotsstavarna.

8. Riv ner ingefäran och smaka av med soja, salt och peppar.

9. Låt soppan koka i ca 5 minuter tills kycklingen är klar.

10. Servera grytan med ris och eventuellt bröd.

11. Garnera med hackad gräslök.

Ca 43,94 kr/port Summa 263,65 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Johanna :

Gott, enkelt och snabbt. De måste ha ändrat receptet sen tidigare kommentarer för det fungerar utmärkt och inget saknas. Dock står det persilja i receptet men i inköpslistan finns bara gräslök.

Matilda :

Detta är liknande recept, även om persiljan är utbytt mot gräslök! http://www.recept.nu/1.312953/monika_ahlberg/soppor_grytor/kyckling_fagel/kycklinggryta_med_ingefara

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst