Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Carbonara med fläsk och kantareller

Foto: Johnny Wohlin Carbonara med fläsk och kantareller

Recept från Vilt med Salming

Gör så här:

Koka pastan och häll av vattnet, men spar en halv deciliter. Håll pastan varm.
Tärna fläsket, putsa kantarellerna och hacka lök och vitlök.
Hetta upp smöret och fräs lök, vitlök och fläsk så att det får vacker färg.
Om kantarellerna är fuktiga bör vätskan först kokas ur i torr panna, tillsätt sedan lite smör och bryn dem cirka 4-5 minuter. Blanda med fläskblandningen.
Dela äggen och vispa ihop äggulor, grädde och grovt riven parmesan.
Blanda pastan med fläskblandningen och rör i äggblandningen. Toppa med hackad persilja och servera genast med mycket nymalen svartpeppar och en nypa flingsalt.

Ca 66,11 kr/port Summa 264,45 kr

Ett recept från:

Börje Salming

Det här receptet kommer från Börje Salmings kokbok Börje Salming.<br/><br/>Du kan hitta fler spännande recept från Börje Salming.<br/><br/>Skriv bara Börje Salming i sökrutan högst upp till vänster.

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst