Recept | Huvudrätt | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Cannelloni med pesto- och champinjonfyllning

Vegetarisk pasta

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Finhacka svampen och löken.
2. Stek svampen tillsammans med lök i olivolja i ca 5 minuter.
3. Tillsätt pesto och cream fraiche.
4. Pressa i vitlöken samt smaksätt med salt och peppar, låt småkoka i 5 minuter.
5. Tillsätt parmesanosten.
OBS! spara lite ost till gratineringen
6. Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagne plattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg.
OBS! spara lite fyllning till gratineringen
7. Lägg cannelonin i en ugnsfast form, häll på den resterande fyllningen och strö över med parmesanost. Tillaga i ca 15 minuter i 200°C.
8. Garnera med ruccola

Varor du kanske har hemma?

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 150 g pesto tapenade
Ca 90,35 kr/port Summa 361,40 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst