Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g, Korvhantverk
556,00 kr /kg
Observera att korven är en färskvara därav endast 3 dagar hållbarhet. Den rostade vitlökens tydliga profil balanseras med färskpressad citronsaft och zeste (yttersta skalet av citronen) och hottas med chili. Mycket karaktär och lagom med hetta. Mjölksyrakultur finns i alla hårdostar, bland grönsaker i surkål & mjölksyrad gurka och bland korvar i salami och isterband t ex. Att använda mjölksyrakultur är en helt naturlig konserveringsmetod, som använts mycket i historien på gårdar runt om i Sverige & Europa, för att få korvar, ostar och grönsaker att hålla längre. Detta ger korvarna en liten syrlig ton, men framförallt gör det att man får en säker korv utan att behöva stoppa i sig konstigheter.
Leverantören av Korvhantverk har angett ovanstående information.
Visa alla varor från KorvhantverkObservera att korven är en färskvara därav endast 3 dagar hållbarhet. Den rostade vitlökens tydliga profil balanseras med färskpressad citronsaft och zeste (yttersta skalet av citronen) och hottas med chili. Mycket karaktär och lagom med hetta. Mjölksyrakultur finns i alla hårdostar, bland grönsaker i surkål & mjölksyrad gurka och bland korvar i salami och isterband t ex. Att använda mjölksyrakultur är en helt naturlig konserveringsmetod, som använts mycket i historien på gårdar runt om i Sverige & Europa, för att få korvar, ostar och grönsaker att hålla längre. Detta ger korvarna en liten syrlig ton, men framförallt gör det att man får en säker korv utan att behöva stoppa i sig konstigheter.
3 dagar
alla dagar
500 gram
Griskött (Nibble Gårdsgris), salt, färsk citron, kryddor (inkl vitlök & chili), mjölksyrakultur
Sverige
Ekologisk
1000 kJ / 240 kcal
6.80 g
0 g
0 g
16 g
1.80 g