Äppelmust Röda Äpplen Bag-in-box 3L Magdalene

Äppelmust Röda Äpplen Bag-in-box 3L Magdalene
Varan finns inte längre i sortimentet.

Ursprung: Polen

Produktinformation
Magdalene äppelmust är en söt pressad must från utvalda sorter av mogna äpplen (36 äpplen = 3L juice), inte från koncentrat och utan tillsatt vatten och socker. Musten är inte behandlad med enzymer och andra medel mot t.ex. klarhet och färg. Som ett resultat fås en naturlig, grumlig must med fyllig smak som har pastöriserats vid endast låg temperatur.

Magdalene är förpackad i en "bag-in-box", innehållande 3l must. Denna förpackning hjälper till att bevara mustens friskhet efter att den öppnats upp till 14 dagar.

Förvaringsinformation
Oöppnad förpackning förvaras i rumstemperatur.
Öppnad Förpackning i Kylskåp.

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från Frukt & Grönt

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

Johanna :

Det står att juicen bara innehåller äpplen, men både denna och den gröna varianten har en stark bismak av någon slags artificiell honung. Kommer inte köpa igen.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst