Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pasta | ||
1 msk | Olivolja | |
1 st | Citron | |
250 g | Edamamebönor | |
125 g | Lax Varmrökt | |
1 st | Fänkål Färsk | |
1 krm | Salt | |
1 st | Dill - färsk | |
1 dl | Vatten | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Gul lök | |
400 g | Farfalle | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
30 g | Salladsmix |
Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen.
Strimla fänkålen och skala och strimla löken.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs fänkål och lök mjuka. Tillsätt creme fraiche och pastavatten och låt såsen sjuda i 2-3 min.
Finhacka dillen och riv citronskal. Tillsätt dill, rivet citronskal, citronsaft och sojabönor i såsen.
Sila av pastavattnet och tillsätt pastan i såsen. Blanda om ordentligt och smaka av med salt och peppar. Dela laxen i mindre bitar och blanda med pastan.
Lägg upp pastan i skålar och servera med sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 711 kcal, 29 g protein, 27 g fett, 83 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1