Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskgryta med Gremolata
Hemmakock

Fiskgryta med Gremolata

20 minEnkelt
296,65 kr
4 portioner 42,56 kr per portion
Fiskgryta med Gremolata

Tillbehör
4 stFormfranska
4 klyftaCitron
300 gSpaghetti
Gremolata
2 klyftaVitlök
1 dlPersilja - fryst
0,5 stCitron
Gryta
150 gSockerärta Fryst
500 gKrossade Tomater
150 gSvarta oliver utan kärnor
1 krmSvartpeppar
1 dlVatten
1 mskFiskfond
1 tskSalt
400 gTorskfilé Fryst
1 stRödlök
1 klyftaVitlök
Instruktioner
1

Skala och finhacka lök och vitlök. Låt Oliverna rinna av men spara ca 2 msk av oljan. Fräsl lök och vitlök. tillsätt krossade tomater, vatten och fond. Koka upp. Salta och peppra. Lägg i fiskbitar och oliver. Sänk värmen. Sjud under lock i 5 min. Tillsätt sockerärtor. Koka Pasta Gremolata: Skala och riv vitlöksklyftorna. Bland vitlök, citronskal och persilja. Strö gremolatan över grytan. Servera med pasta, rostat bröd och citronklyftor.