Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
4 st | Formfranska | |
4 klyfta | Citron | |
300 g | Spaghetti | |
Gremolata | ||
2 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Persilja - fryst | |
0,5 st | Citron | |
Gryta | ||
150 g | Sockerärta Fryst | |
500 g | Krossade Tomater | |
150 g | Svarta oliver utan kärnor | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Vatten | |
1 msk | Fiskfond | |
1 tsk | Salt | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
1 st | Rödlök | |
1 klyfta | Vitlök |
Skala och finhacka lök och vitlök. Låt Oliverna rinna av men spara ca 2 msk av oljan. Fräsl lök och vitlök. tillsätt krossade tomater, vatten och fond. Koka upp. Salta och peppra. Lägg i fiskbitar och oliver. Sänk värmen. Sjud under lock i 5 min. Tillsätt sockerärtor. Koka Pasta Gremolata: Skala och riv vitlöksklyftorna. Bland vitlök, citronskal och persilja. Strö gremolatan över grytan. Servera med pasta, rostat bröd och citronklyftor.
1 Originalrost 1000g Skogaholm
1 Sugar Snap Fryst 250g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt