Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Huvudmålet | ||
| 2 msk | Citronjuice - råpressad | |
| 1 kg | Potatis Fast | |
| 400 g | Hokifilé | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 4 st | Soltorkade Tomater | |
| 2 msk | Smör | |
| Fetaostsallad | ||
| 0,5 st | Salladsmix | |
| 75 g | Fetaost | |
| 0,25 st | Persilja - färsk | |
| 2 tsk | Olivolja | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 2 tsk | Balsamvinäger | |
| Dillsås | ||
| 2 msk | Dill - torkad | |
| 2 st | Ägg | |
| 1 dl | Rapsolja | |
| 2 msk | Senap | |
| 1 msk | Honung | |
Huvudmålet:
Koka potatisen i saltat vatten under lock tills den är genomkokt, tar ungefär 20 min. mät upp smöret i en skål. Finhacka soltorkade tomater. dela citronen på mitten och pressa över smöret. Blanda smör, tomater och citron till en pasta. Dela filéerna på mitten och lägg i ugnsfast form. Klicka på smörblandningen på fisken och stek i mitten av ugnen i ungefär 10 minuter tills fisken är klar.
Fetaostsallad:
Skär gurkan på längden, skär i skivor. Hacka rödlöken. Hacka persilja till ungefär 1 msk. Blanda gurka, salladsmix, hackad persilja och rödlök. Smula ner fetaosten och droppa lite olivolja och balsamvinäger över, blanda och låt stå till servering.
Dillsås:
Separera äggen och blanda äggulor, senap och honung i en skål. Tillsätt rapsolja lite i taget medan du hela tiden vispar ordentligt tills såsen tjocknar. Smaksätt med dill och eventuellt salt och peppar.
Servera fisken med kokt potatis, fetaost sallad och dillsåsen.

59,75 kr /l

22,17 kr /kg
0,00 kr /kg

225,48 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
179,67 kr /kg

159,67 kr /kg

21,95 kr /st

30,00 kr /kg

81,30 kr /kg

2 150,00 kr /kg

3,25 kr /st

158,53 kr /kg

145,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

131,90 kr /l

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l

153,26 kr /kg

111,90 kr /kg