Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
300 g | Citron, (2 st) | |
15 g | Jalapeno Färsk | |
1 st | Lime | |
1,5 msk | Honung Flytande | |
3 g | Koriander - färsk | |
12 g | Persilja - färsk | |
300 g | Banan | |
65 g | Färsk bladspenat | |
1 krm | Flingsalt | |
6 g | Mynta - färsk | |
1 st | Avokado |
Skala och skiva banan och avokado och lägg in i frysen i minst 3 timmar.
Koka upp en kastrull med vatten. Lägg spenaten i ett durkslag och häll det varma vattnet över spenaten. Spola sedan spenaten kall (detta gör du för att få fram klorofyllen och en mer intensiv grön färg).
Lägg banan, avokado, spenat, citronsaft, limesaft, färska örter, hackad jalapeño, honung och flingsalt i en blender eller matberedare. Mixa till en slät smoothiekonsistens.
Häll upp smeten i en frysbar låda med lock eller plasta väl. Frys i minst 3-4 timmar.
Bild:
Christoffer Skogsmo
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1