Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Linfrön Krossade | |
1 dl | Paranötter | |
1 dl | Sesamfrö | |
0,5 dl | Mandelmjöl | |
2 st | Ägg | |
0,5 tsk | Vaniljpulver | |
3 tsk | Kakao | |
3 dl | Riven kokos | |
3 msk | Solroskärnor | |
2 msk | Kokosfett |
Ingredienser: 3 dl Kokosflingor 1 dl paranötter (hackade) 3 msk krossade linfrö 2 msk kokosfett 1 dl sesamfrö 0,5 dl mandelmjöl 3 msk solrosfrön 3 tsk kakao 0,5 tsk vaniljpulver 2 äggvitor (ev. 1 tsk sötströ)
Chokladglasyr 1,5 msk kokosfett 1,5 msk kakao
Eller smält choklad med hög procent
Gör så här Hacka paranötterna. Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och platta därefter ut allt i en form ca 20x20 cm. Smält kokosfett i micron och blanda i kakao. Pensla över chokladblandningen. Ställ in allt i kylen i ett par timmar.