Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Olivolja | |
1 st | Basilika - färsk | |
3 st | Vanliga Tomater | |
1 msk | Balsamvinäger | |
65 g | Salladsmix | |
2 klyfta | Vitlök | |
250 g | Sojabönor Konserv | |
2 dl | Majs Fryst | |
3 st | Schalottenlök |
Lägg bönor, majs, lök och vitlök i en ugnsform. Ringla över olja, krydda med salt och peppar, rör om. Rosta i ugn 200° 10-15 min tills bönorna börjar få lite färg. Ta ut och ställ kallt ca 30 min. Blanda det med tomater och basilika. Lägg sallad på ett fat och arrangera bön- och majssalladen ovanpå. Droppa över vinäger och servera.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1