Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
1 st | Persilja - färsk | |
2 st | Vanliga Tomater | |
Potatis | ||
2 kg | Sötpotatis, (4 st) | |
1 krm | Paprikakrydda | |
1 krm | Kanel Malen | |
1 krm | Koriander - torkad | |
1 krm | Spiskummin | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
Sås | ||
380 g | Kikärtor Kokta | |
1 dl | Vatten | |
150 g | Citron | |
3 klyfta | Vitlök | |
1 krm | Dill - torkad |
Sätt på ugnen på 200 grader. Skär potatisen i halvor. Rosta ihop med hälften av kikärtsburken.
Förberedda såsen och hacka topping i små bitar. Efter ca 25 min när potatis känns mjuka, ta ut från ugnen. Toppa med sås, tomater och perslja!
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria