Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
700 g | Kycklinglårfile | |
70 g | Machesallat | |
500 g | Tortellini Färsk | |
140 g | Bacon Skivat | |
100 g | Creme Fraiche Naturell | |
100 g | Körsbärstomater | |
1 st | Färsk timjan | |
100 g | Pesto Grön | |
100 g | Mozzarellaost |
Låt kycklingen tina om du har fryst.
Sätt ugnen på 225°C.
Låt mozzarellaosten rinna av och riv i små bitar. Blanda med peston i en skål. Salta och peppra.
Om stora kycklingfiléer, skär en djup skåra i sidan av varje filé (nästan hela vägen igenom) och fyll med pesto-mozarellafyllningen. Om det är små filéer, sätt ihop två med fyllning mellan. Linda två baconskivor runt varje för att hålla ihop.
Lägg filéerna i ugnsfast form och sätt in i ugnen. Låt tillagas till de är ca 75°C i innertemperatur, ca 25-30 min. Sista 10 minuterna kan man köra med grill för att få finare baconyta.
Koka under tiden pastan och skölj sallad och tomater.
Servera kycklingen med pasta, en klick crème fraîche, några kvistar timjan och sallad och tomat vid sidan om.
Bild:
UlmiusStorm
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta
1 Mozzarella 125g Michelangelo