Gå vidare till huvudinnehåll
Vitlöksfrästa räkor med mangosalsa
Madeleine Grem-Nielsen

Vitlöksfrästa räkor med mangosalsa

5 minEnkelt
450,50 kr
4 portioner 73,83 kr per portion
Detta klassiska bar-tilltugg går snabbt att laga. Salsan fungerar som ett fräscht tillbehör till de vitlöksfrästa räkorna.

Mangosalsa
1 stMango
1 stChilipeppar Färsk
1 mskLimejuice - råpressad
250 gKörsbärstomater
1 mskOlivolja
2 stSchalottenlök
0,5 stKoriander - färsk
Räkor
1 kgFrysta räkor
0,5 tskSalt
1 stLime
4 mskOlivolja
4 klyftaVitlök
Instruktioner
1

Tina räkorna

2

Finhacka tomat, lök, chili och mango. Blanda samman.Tillsätt olivolja, en skvätt lime och färsk koriander.

3

Hacka vitlöken och fräs den försiktigt i olivoljan. Tillsätt räkorna, salta och låt dem värmas i pannan i cirka 1 minut.

Servera med en lime-klyfta.

Bild:

Susanna Livijn Wexell