Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 tsk | Vaniljpulver | |
1 tsk | Citronjuice - råpressad | |
3 msk | Honung Flytande | |
0,25 st | Mynta - färsk | |
1 tsk | Olivolja, Extra Virgin | |
50 g | Blåbär | |
100 g | Jordgubbar Färska | |
0,5 dl | Parmesanost | |
1 st | Färdiga pizzabottnar | |
250 g | Mascarpone |
Sätt ugnen på 250 grader, gärna varmluft
Vispa mascarpone, honung, citronjuice och vaniljpulver till en fluffig smet. Ställ åt sidan.
Pensla pinsan med lite olivolja och strössla över riven parmesan. Grädda pinsan i ca 5-7 minuter eller tills brödet fått fin färg och osten smält. Låt svalna något. Är pinsan för het smälter mascarponen för mycket.
Bred mascarponesmeten över pinsan. Dekorera med bär, flytande honung, citronzest och färska myntablad.
Recept/foto Zeta
Bild:
Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Blåbär Frysta 500g Magnihill