Skagenröra på grillat surdegsbröd
Mari Bergman

Skagenröra på grillat surdegsbröd

30 minEnkelt
392,50 kr
10 portioner19,75 kr per portion
Skagenröra på grillat surdegsbröd. Innehåller: Gluten, Laktos.

2 mskFärskost Naturell
1 krmSvartpeppar
1 stCitron - Eko
3 mskCreme Fraiche Naturell
0,5 stGräslök - färsk
1 krmSalt Fint
1 stRödlök
1 mskOlivolja
2 mskMajonnäs
300 gHandskalade Räkor
10 skivaSurdegsbröd
1 stDill - färsk
Instruktioner
1

Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.

2

Sila av räkorna.

3

Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche, färskost och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 msk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.

4

Skär brödet i mindre skivor. Stek brödskivorna gyllene på båda sidor i olja i en varm stekpanna.

5

Lägg 2 msk skagenröra på varje brödskiva och toppa med finhackad gräslök.

Bild:

Lina Eriksson