Gå vidare till huvudinnehåll
Löjromskrustad
Mari Bergman

Löjromskrustad

15 minEnkelt
900,35 kr
8 portioner 40,30 kr per portion
Ett trevligt tilltugg innan maten eller som en lättare förrätt. Smetanaröran går utmärkt att förbereda och förvara i kylen tills det är dags för servering.

2 dlSmetana
2 krmSalt
0,25 stGräslök - färsk
2 mskCitron
16 stKrustader
0,5 stRödlök
80 gLöjrom
1 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Blanda smetana med rivet citronskal, citronsaft (ca 3 tsk), salt och peppar. Fyll en spritspåse med röran och spritsa smetana i varje krustad.

2

Toppa varje krustad med löjrom, finhackad rödlök och finhackad gräslök. Lägg upp krustaderna på ett vackert fat och servera!

Bild:

Nurlan Emir