Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gul lök | |
400 g | Fusilli | |
600 g | Kycklingfile | |
1 st | Lagerblad | |
75 g | Riven Ost | |
1 tsk | Torkad oregano | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Smör | |
7 dl | Vatten | |
300 g | Majskorn | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
370 g | Passerade Tomater | |
1 tsk | Paprikakrydda | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Rapsolja | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig |
Kycklinggryta: Skär kycklingen i ganska små bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs kyckling och lök i olja och smör. Salta och peppra efter smak.
Häll i vatten, buljong, passerade tomater, oregano, paprikapulver och lagerblad. Koka 10 minuter. Tillsätt crème fraiche, majs och pasta.
Koka så länge som pastan skall koka enligt förpackningen.
Lägg upp på tallrikar och strö riven ost över vid servering.
Bild:
Emma Mattsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria