Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Ädelost | |
100 g | Pecannötter | |
2 msk | Olivolja | |
400 g | Brysselkål | |
0,75 dl | Tranbär | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Dressing | ||
1 tsk | Äppelcidervinäger | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Honung Flytande |
Sätt ugnen på 180 grader. Lägg pekannötterna på en plåt och rosta i ca 8 minuter tills de fått färg. Låt svalna.
Koka brysselkålen i 3 minuter. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek brysselkålen några minuter under omrörning så att den får lite färg och blir lite krispig på ytan. Salta och peppra.
Blanda ihop dressingen och häll över kålen. Tillsätt tranbär, pekannötter och smula över osten.
Näringsvärde: Energi (kcal) 401,5, Protein (g) 10,8, Fett (g) 34,7, Kolhydrater (g) 9,4
Bild:
Linnea Swärd
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel