Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1 st | Salladsmix | |
Pasta | ||
0,5 dl | Vatten | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Olivolja | |
1 msk | Basilika - fryst | |
1 krm | Salt | |
200 g | Mascarpone | |
50 g | Pinjenötter | |
0,5 st | Zucchini | |
70 g | Spenat Blad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Strozzapreti | |
0,5 st | Citron | |
250 g | Edamamebönor |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv vitlök och skölj och tärna zucchinin. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och basilika så att zucchinin blir fint gyllene. Tillsätt edamamebönor, mascarpone, vatten från den kokande pastan och skal- och citronsaft. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en torr panna.
Sila av pastan och blanda pastan med såsen. Vänd ner spenaten på slutet och lägg upp i skålar. Toppa med de rostade pinjenötterna. Servera med lite sallad vid sidan om.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 649 kcal, 20 g protein, 14 g fett, 77 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria