Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Sallad | ||
| 100 g | Getost, Chevre | |
| 320 g | Ruccolasallat | |
| 0,5 st | Päron Kaiser | |
| 0,25 dl | Valnötter | |
| Vinägrett | ||
| 0,25 dl | Vit balsamvinäger | |
| 0,25 st | Persilja - färsk | |
| 0,75 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
| 0,25 st | Päron Kaiser | |
| 0,5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 msk | Strösocker | |
Vinägrett: Blanda vinäger, finhackad vitlök och socker. Häll långsamt i olja under omrörning. Skala och finhacka päron och blanda ner.
Tillsätt finhackad persilja. Smaka av med salt och peppar och ställ den åt sidan.
Sallad: Sätt ugnen på 150 grader. Blanda valnötter med lite olja och salt i en skål och häll ut på en långpanna. Rosta i ugnen 5-10 minuter och låt sedan svalna.
Tvätta och torka rucolan. Blanda den med vinegrette. Häll på valnötter, skivat päron och smula över getost. Servera på kylda tallrikar.

239,67 kr /kg

291,54 kr /kg

275,00 kr /kg

21,95 kr /st

187,80 kr /l

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
127,33 kr /l

217,27 kr /kg

22,95 kr /kg